Företaget


Historik

Företaget startades i december 2001 av företagets nuvarande ägare och Vd, Kent Johansson. Företaget har sitt säte i Tidaholm. Labbås El AB höll först till i garaget i villan på Enebacksvägen men finns sedan 2004 i nuvarande Hantverkshusets lokaler på Kämpegatan 9 i Tidaholm. I lokalerna idag finns kontor, lager och verkstad. Företaget utökades redan 2002 genom anställning av personal.

Nuläge

Idag har företaget totalt nitton personer anställda. Labbås El AB är främst en aktör på den lokala marknaden men har även utfört elinstallationer t ex på västkusten och norrut som t.ex. i Sälen och Vemdalen.

Kvalitet/miljö

Miljömedvetenhet och god kvalitet, både vad gäller tjänster och produkter, är mycket viktigt för oss. Genom bl a utbildning engageras alla medarbetare till att på bästa sätt uppfylla våra kunders önskemål samt att ständigt försöka förbättra och utveckla vår verksamhet. Detta syftar till att minimera negativ miljöpåverkan, att uppfylla alla de lagar, författningar och andra krav som verksamheten berörs av.

 

Sponsring

Labbås El sponsrar det kulturella utbudet liksom den lokala idrotten inom
Tidaholms kommun som t ex Klassbollen och Bluesfestivalen.
Exempel på föreningar som fått bidrag under året är

IFK Tidaholm
Tidaholms Tennisklubb
Tidaholms Bouleförening
Tidaholms Hockeyförening
Håvens Idrottsförening
Tidaholms SOK Sisu
Tidaholms GIF
Fröjereds Idrottsförening
HVT Handbollsvännerna Tidaholm
Tifa Boxing Club
Klassbollen Tidaholm
Dusty Road Blues Tidaholm

 
 

Webbyrå Tida Reklam | Länkpartners