Företaget


Historik

Företaget startades i december 2001 av företagets nuvarande ägare och Vd, Kent Johansson. Företaget har sitt säte i Tidaholm. Labbås El AB höll först till i garaget i villan på Enebacksvägen men finns sedan 2004 i nuvarande Hantverkshusets lokaler på Kämpegatan 9 i Tidaholm. I lokalerna idag finns kontor, lager och verkstad. Företaget utökades redan 2002 genom anställning av personal.

Nuläge

Idag har företaget totalt nitton personer anställda. Labbås El AB är främst en aktör på den lokala marknaden men har även utfört elinstallationer t ex på västkusten och norrut som t.ex. i Sälen och Vemdalen.

Kvalitet/miljö

Miljömedvetenhet och god kvalitet, både vad gäller tjänster och produkter, är mycket viktigt för oss. Genom bl a utbildning engageras alla medarbetare till att på bästa sätt uppfylla våra kunders önskemål samt att ständigt försöka förbättra och utveckla vår verksamhet. Detta syftar till att minimera negativ miljöpåverkan, att uppfylla alla de lagar, författningar och andra krav som verksamheten berörs av.

Stärkt skydd för dina personuppgifter - GDPR, General Data Protection Regulation

Fr o m den 25 maj börjar en ny dataskyddslag, GDPR, att gälla inom EU. Den nya lagen reglerar hur företag och organisationer får hantera och behandla dina personuppgifter.

Labbås El behandlar och sparar endast de personuppgifter om dig som behövs för att kunna fullfölja våra åtaganden. Vi kan behöva t ex personnummer och fastighetsbeteckning för att administrera ROT-avdrag. Vi kan behöva ett telefonnummer eller e-post adress för att kunna nå dig. Vi har som ambition att inte spara något i onödan. Du har som kund alltid rätt att kontakta oss för att få veta vilka uppgifter vi har sparade om just dig.  Du har även rätt att begära radering eller rättning av dina uppgifter. Har du som kund några frågor om hur vi hanterar dina uppgifter är ni välkomna att kontakta oss på telefon 0502-149 99 eller skicka e-post till info@labbasel.se.

 

Sponsring

Labbås El sponsrar det kulturella utbudet liksom den lokala idrotten inom
Tidaholms kommun som t ex Klassbollen och Bluesfestivalen.
Exempel på föreningar som fått bidrag under året är

IFK Tidaholm
Tidaholms Tennisklubb
Tidaholms Bouleförening
Tidaholms Hockeyförening
Håvens Idrottsförening
Tidaholms SOK Sisu
Tidaholms GIF
Fröjereds Idrottsförening
HVT Handbollsvännerna Tidaholm
Tifa Boxing Club
Klassbollen Tidaholm
Dusty Road Blues Tidaholm

 
 

Webbyrå Tida Reklam | Länkpartners